Workers Compensation Fund Office Building & Parking Structure

The corporate headquarters for Workers Compensation Fund features a six-story office building and an adjacent three-story parking structure. WCF’s former home would not sustain a seismic event, so one of the company’s highest priorities was to create a seismically sound structure. The new facility was designed and constructed to allow immediate occupancy for a one-in-1,000-year event, and life safety for a one-in-2,500-year event.

The 480-stall parking garage, built in tandem with the office tower, is post-tensioned and features a high-quality, hand sweat finish. The project was completed two months ahead of schedule.

[Location]
Salt Lake City, Utah
[Square Footage]
Building: 198,417 Parking Structure: 85,000
[Contract Type]
Construction Management
[Owner]
Workers Compensation Fund
What's your next project? How can we help? Let's talk.